TORNAR

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

 

Els textos, imatges i la resta dels continguts inclosos en aquest website són de la propietat de C&R TALLER MECÀNIC. Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge - total o parcial - s'ha d'especificar amb un consentiment previ i exclusiu per escrit, tret que s'indiqui el contrari.

 

 Aquest website podria contenir enllaços a pàgines externes alienes a C&R TALLER MECÀNIC per la qual cosa l'empresa no es fa responsable ni dels seus continguts ni d'altres aspectes relacionats amb els mateixos.

 

Tota la informació d'aquest site apareix només a títol informatiu; les característiques dels serveis, productes i altres continguts poden variar sense previ avís, per la qual cosa C&R TALLER MECÀNIC no pot garantir la seva actualització.

 

 

Confidencialitat:

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), les dades que faciliti a "www.cracing.net" només seran utilitzades en relació directa amb el projecte d ' "C&R TALLER MECÀNIC "(informació d'ofertes, novetats o activitats relacionades).

 

C&R TALLER MECÀNIC únicament recull les dades de caràcter personal que ens proporcioni a través dels formularis inclosos en la pàgina web i les nostres adreces de correu electrònic. Els camps marcats amb asterisc són d'emplenament obligatori, sent impossible realitzar la finalitat expressada si no aporta aquestes dades. No ens fem responsables en el cas que les dades aportades siguin incorrectes.

 

En qualsevol moment podrà exercir els Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant l'enviament de la sol·licitud d'exercici corresponent juntament amb còpia de el document oficial que li identifiqui (DNI, carnet de conduir o passaport) a l'adreça de correu electrònic admin@cracing.net

 

 

C&R TALLER MECÀNIC

C/ Casanova, 45

08757 - Corbera de Llobregat

Tel. 93 688 04 80

 

admin@cracing.net